Contact

Vereniging Centraal Wonen Tanthof Delft
Fuutlaan 166
2623 MS Delft
Emailadres: cwdelftbestuur@gmail.com

Inschrijven

Lijkt het je leuk om ook in ons project te komen wonen? Schrijf je dan via onderstaand formulier in op onze belangstellendenlijst.

Als een groep een nieuwe bewoner zoekt, raadpleegt ze altijd deze belangstellendenlijst. Passen jij en je wensen binnen het profiel van de groep, dan neemt een bewoner contact op voor een afspraak. Hoe lang dat duurt, hangt deels af van je eigen wensen. Plek voor een stel met kinderen is er slechts af en toe. Ben je in je eentje en tevreden met één of twee kamers, dan kom je sneller in aanmerking.

Je inschrijving wordt na 3 maanden automatisch gewist. Daarna moet je opnieuw inschrijven om op de belangstellendenlijst te blijven staan. Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met onze privacyverklaring.

Let wel: Ons wooncomplex valt onder de sociale huur. Dit betekent dat voor nieuwe bewoners de actuele inkomensgrens voor sociale huurwoningen geldt.

Geslacht *
Voor hoeveel personen zoek je woonruimte? *
Voorkeur voor kamers? *
Wonen met kinderen in de groep? *
Wonen met huisdieren in de groep? *
Selecteer de datum van vandaag. Na 3 maanden wordt je inschrijving gewist.
Schrijf hier iets over jezelf zodat de bewoners je beter kunnen leren kennen (beroep, hobby's, etc.) Noem vooral ook de redenen, waarom je in een woongroep wil komen wonen.
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.